Geplaatst in Weekoverzicht

Week 12

Dan begint week 12. Nieuwe week en nieuwe kansen!
Datum: 18 t/m 24 maart

Maandag staat in het teken van de schietpartij in een Utrechtse tram. Het houd de gemoede-ren in Nederland goed bezig. Dochter volgt het nieuws op de voet. Als ik vraag waarom ze nu alweer de tv aanzet komt de opmerking dat ze wat aan har algemene ontwikkeling doet!
Tussen de middag kunnen dochter en ik buiten lunchen.
Zaterdag heb ik minder reclames weg heb kunnen lopen dan anders, dus moet ik toch fana-tiek aan de slag. Het weer werkt mee. Het zelfs warm! Mijn beweging voor vandaag heb ik ook weer binnen!
Dinsdag maak ik alle reclames af. En ja, ook vandaag werkt het weer mee! Ook is het koken en recepten uitschrijven. Op voorraad heb ik nog foto’s en wat recepten. De recepten wor-den uitgeschreven en gaan online met foto’s. Het lukt me om 4 recepten online te zetten. Rustig probeer ik mijn achterstand in te lopen. Vooruit werken is ook zo’n dingetje. Komen-de periode fanatiek aan het werk om de achterstand in te lopen. Het werk bij die fastfoodke-ten was leerzaam. Het zorgde er helaas ook voor dat er een achterstand was in recepten uploaden. Moe, maar voldaan rol ik mijn bedje in.
Op woensdag is het stemmen. Natuurlijk breng ik een bezoekje aan het stembureau. Mijn stemmen verdwijnen in de bus! Een boterkoek word gebakken, maar mislukt. Weggooien? Nee, want toch smaakt de boterkoek top!
Donderdag is er weer eigenbereid. Dit keer staat er een wortelcake op het programma. Ook is de vaste avond dat ik met zoon en dochter de serie Riverdale volg via Netflix. Als altijd er wat lekkers bij te knabbelen.

Vrijdagmiddag begin ik een evenement op te zetten. Het is de bedoeling dat ik ga werken voor Tupperware. Het opzetten van een stichting kost tenslotte geld. Het geld zal ergens vandaan moeten komen. En voor mij is het een leuke uitdaging/sport om zoveel mogelijk geld zelf op te kunnen halen.
Op vrijdagavond ie er de stille tocht in Utrecht. Dochter wil erheen, maar wil liever niet al-leen. Ik besluit mee te gaan. Puntje bij paaltje gaat zoon ook mee. Het is vlakbij het centraal station van Utrecht dat er begonnen word met een toespraakje van de burgemeester. Een zanger zingt een lied. Daarna is er de stille tocht. Het is een aangrijpende en indrukwek-kende tocht.
Zaterdag loop ik al veel reclames weg. Het weer werkt mee. Het schiet lekker op.
Zondag gaan we naar het land van Ooit. Ooit was dit een pretpark voor kinderen. Het park is failliet gegaan. De toegangspoort is open. Op het park liggen een aantal geocaches. Doch-ter wil ze graag gaan rapen en dat doen we dan ook. Het weer werkt mee. Het is leuk om in het oude park gelopen te hebben.. Wat ooit het kasteel was worden nu appartementen. Er wordt flink aan gebouwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s