Geplaatst in Weekoverzicht

Week 10

Vanaf nu wekelijks een overzicht van wat er in die week gebeurde. Soms zal het drukke week zijn en soms een minder drukke week. Te beginnen in week 10.
Datum: 4 t/m 10 maart.

Deze week zijn de eerste stappen gezet tot het schijven van een stichtingsplan. Hoe het er in de praktijk allemaal uit moet komen te zien heb ik voor ogen en in mijn hoofd zitten. Nu moet het dan toch echt op papier.
Maandag bezorg ik de reclames waar ik zaterdag niet aan toekwam. Lekker dat buiten be-wegen! Het leuke is dat ik betaald wordt om te bewegen.
Dinsdag begin ik met schrijven volgens de SMART methode. Ideaal die methode, want nu denk ik (hoop ik) overal aan!
Woensdag wordt het laatste salaris van mijn laatste werkgever (een fastfoodketen) gestort. Hier koop ik de domeinnaam mer abonnement enkaatje.com van bij wordpress. Zou mijn website nu echt beter gevonden worden zoals wordt beweerd? Ik zal het ervaren. Het doel van mijn blog is informeren, inspireren, laten zien wat er bij het opzetten van een stichting komt kijken en meer.
Donderdag begin ik met eigenbereid. Eigenbereid is een initiatief van Ipse de bruggen. Hier maken unieke mensen de lunch voor grand café de Haven op het terrein. Ik mag 1 op 1 be-geleiding geven. Met een cliënt bak ik vandaag bananencakejes. Wennen moet ik wel. Mijn kinderen kennen mijn – soms chaotische – manier van werken wel. Nu moet het toch echt volgens de regeltjes. Omdat bloggen, een stichting opzetten en alles wat daarmee samen-hangt best eenzaam is ben ik blij met wat aanspraak. Bovendien kom ik in weer het ritme van begeleiding/aandacht geven aan mensen die dat extraatje nodig hebben. Hoe ging dat ook alweer?
Vrijdag moet ik in Alphen (aan den Rijn) zijn. Bij de naaimachinewinkel koop ik sokkenwol met breinaalden 2,5 en borduurlinnen. Met de sokkenwol wil ik een handpop breien. De handpop zal Kaatje heten. Ze zal als mascotte dienen voor de stichting. Van de wol die over is zullen eierwarmers gebreid worden. De eierwarmers ga ik in de webwinkel verkopen.
Voor het opzetten van een stichting is geld nodig. De webwinkel zal in de toekomst deel gaan uitmaken van de stichting in combinatie met een fysieke winkel.
Zaterdagavond en zondag word er flink gebreid. Zaterdag overdag word het eerste gedeelte van de nieuwe reclames bezorgt. Zeker zondag is het weer saai. Het regent en waait heel hard. Iets buiten ondernemen is niet echt lekker om te doen. Dus in kleermakerszit op de bank, kopje thee erbij en breien maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s